Gyári munkásból anyagilag független, szabad ember, avagy 

Kávézgass és gazdagodj!

A gazdagodást nem szó szerint értem, hanem a kiteljesedett értelmében!

Gazdagság az, hogy fejlődhetünk
Gazdagság az, hogy fejlődhetünk

Ezen bejegyzéseket azért írogatOM, hogy segítségedre lehessen, hogy a megfelelő irányba haladhass. Hogy lásd, bármilyen élethelyzetből meg lehet, meg tudod változtatni a sorsod, a "leosztást"! Mint látod ez nekem sem volt mindig így

Az életed az egészség, a boldogság és a bőség harmóniájában éljed!  

Itt jegyezném meg, hogy ne a kezemet nézd, hanem amerre mutat!


"Legyen áldott az életed! 

Váljon valóra minden álmod, vágyad, elképzelésed!"


 

Megtalált egy igen izgalmas bejegyzés az egyik kedves iMAGinációs csoporttársamon keresztül. Ha te is úgy gondolod, erről a témáról értekezünk most.

Ugye neked is feltűntek azok a furcsaságok, melyeket egy új képesség kialakításakor - elsajátításakor megtapasztalunk, megtapasztaltunk. MAGunknak ilyenkor általában azt mondogatjuk, hogy türelem, türelem, türelem, mindjárt menni fog. És igazzá válik. Rögzül bennünk, és már oda sem kell figyelni rá, és már tudjuk.

Őszinte öröm, hogy ismét szakíthatunk egy kis figyelmet egymásnak, és az életünkben, arra, ami a mai modern kor emberének óriási jelentőséggel bír. Megfigyeltem, és lehet, hogy te is alá tudod támasztani a saját tapasztalataiddal, évtizedek óta egy úgy nevezném - egészségi válsággal néz szembe az emberiség. Olyan "betegségek" vesznek körbe, ami a...

Ma a FELKÉSZÜLÉSt találtam aktuálisnak. Itt azonnal a kettőség gondolata ugrik be: A felkészítő és a felkészülő. Másképp: Mester és tanítvány, vagy tanár és tanuló, tovább, szülő és gyermek.

Őszintén örülök, hogy újra találkozhatunk ezen a médián. Egy kicsit elkedvetlenített, hogy elszállt az alaplap az előző gépemben, és ebből következően a ritmusból is kiestem. Nehéz visszaállni, ezt mindannyian tudjuk, és tapasztaltuk már (bár a lányaim mellett elég jól edződöm).

Most!.... Szeretnék veled a jelenbe lépni! Tiszta szándékom, hogy a jelen pillanat váljon a meghatározó részeddé! A MOST!

Ebben a cikkben egy olyan dologgal kapcsolatban szeretnék veled beszélni, ami akár képes egy új helyzet kialakítására, egy új "alapállásra".

Továbbra is köszönöm, hogy velem tartasz ezekben az írásokban! Ma egy új meglepő kísérletet nézünk meg! Igazából nem is kísérlet, hanem megfigyelés, tapasztalat.

Ha elnyerték az írások a tetszésedet és szívesen olvasod őket, itt tudod megadni az adataidat.

A NAIH számom: NAIH-138141/2018

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el